Artistiek directeur
PHILIPPE HERREWEGHE

Kantoor gesloten

Voor alles hopen we oprecht dat u het goed stelt in deze tijden van corona. Omdat we allemaal de ontwikkelingen rond COVID-19 op de voet volgen, wilden we de informatie over hoe Collegium Vocale Gent op de crisis reageert, met u delen. De gezondheid en het welzijn van onze musici ons team is onze eerste prioriteit.

Anderzijds willen we onze lopende activiteiten zo goed mogelijk beheren om onze samenwerking met u voort te zetten.  Met dit in het achterhoofd hebben we besloten om ons kantoor tot nader order te sluiten.

Het team werkt van thuis uit en blijft gedurende de gehele lockdownsituatie via e-mail, telefoon of WhatsApp tot uw beschikking. U vindt ieders contactgegevens op de contactpagina van de website.

We houden de situatie nauwlettend in de gaten en volgen alle relevante richtlijnen van de overheid. Omdat de situatie complex is en zich snel ontwikkelt, kunnen onze plannen veranderen. Als dat het geval is, laten we het u weten.

In de tussentijd kunt u genieten van de generale repetitie van de Johannes-Passion, die vorige week in Concertgebouw Brugge werd opgenomen en die tot het einde van deze week gratis beschikbaar zal zijn op de website.

Blijf veilig en zorg voor elkaar !

 

Het Collegium Vocale Gent Team